.

.

2018. január 18. - horváth eszter

...Amíg a készlet tart! Csapjatok le rá! 

dandelion_fb_1000x1000_sale_vitamin_c.jpg

VITAMIN C SZÉRUM 30 ml

 A narancsvirágvíz és a kamilla virágvíz mellett olyan összetevők gazdagítják a szérumot, mint a hyaluronsav, panthenol, sárgabarackmag olaj, aloe vera gél, bisabolol, ferulinsav és a legstabilabb c-vitamin vegyület. A VITAMIN C SZÉRUM serkenti a kollagénképződést, halványítja az arc területén kialakult pigmentfoltokat és hidratálja a bőrt. Egyenletes bőrképet eredményez.A letisztított arcbőrre vigyünk fel 2-3 csepp szérumot, egyenletesen eloszlatva.Használhatjuk nappal és este is.

 INCI: aqua,citrus aurantium amara flower water* ,anthemis nobilis flower water*,prunus armeniaca kernel oil* glycerin,Aloe barbadensis leaf juice*, sodium benzoate, potassium sorbate, citric acid*,magnesium ascorbyl phosphate,panthenol,ferulic acid,benzyl alcohol,glycerin,benzoic acid,sorbic acid,bisabolol,xanthan gum ,sodium hyaluronate,citrus aurantium amara flower oil

 *: bio gazdálkodásból származó

A bejegyzés trackback címe:

https://dandelionnaturproduct.blog.hu/api/trackback/id/tr6513585713

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása