.

.

Konzultáljunk együtt!

2018. január 04. - horváth eszter

Nap mint nap találkozom a kozmetikában problémás arcbőrökkel. Itt persze, nem csupán a hatalmas pattanásokkal küzdő kamasz korosztályra gondolok! Számtalan olyan páciens érkezik, aki nincs is tudatában annak, hogy pl. allergiás arcbőrrel rendekezik. Érzi, hogy valami nem stimmel, de a felismerés és a kiváltó okok felderítése elmarad!

e71e439303e48216b858c74f5b0bc9dd.jpg

Nekik szeretnék segíteni! Illetve azoknak a Hölgyeknek, akik bizonytalanul mozognak a hatóanyagok világában és abban, hogy saját bőrükre mi is legmegfelelőbb kozmetikum. Mivel a gyönyörű arcbőrödért te magad tehetsz a legtöbbet, az otthoni arcápolás elengedhetetlen. Így az a gondolat érlelődött bennem már egy ideje, és most eljött a pillanat, hogy plusz szolgáltatásként felkerül a palettára a SZAKTANÁCSADÁS/KONZULTÁCIÓ.

A konzultációra jelentkezőkkel, együtt töltünk egy tartalmas 40 percet. Ez idő alatt, én alaposan kikérdezem a bőrápolási szokásokat, a megszokott életvitelt, a jelenleg használatos kozmetikumok sokaságát, vagy épp hiányát. Megbeszéljük a bőr állapotát, ok-okozati összefüggéseket. A kapott információkat alaposan kielemezzük, és ennek fényében segítek kialakítani egy MÁRKAFÜGGETLEN, napi bőrápolási rutint. Természetesen egyéni igényeket és költségkeretet is figyelembe véve!

A konzultáció díja és időtartama: 40' 5.000.-

Helyszín: dandelion referencia,- és szépségműhely Bp, Szilágyi u5

Előzetes bejelentkezés szükséges!

ee2.jpg

 

 

 

 

 

Horváth Eszter-kozmetikus szakoktató

A bejegyzés trackback címe:

https://dandelionnaturproduct.blog.hu/api/trackback/id/tr6813549359

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása