.

.

Ahogy a gyöngyszemek peregnek…

2018. október 11. - horváth eszter

…Ugyanolyan gyors egymásutánban csattog a fényképezőgép gombja, Judit kezei között is. Néha rápillantok a gép kijelzőjén lévő kis ablakra, és határozottan nem hiszem el, amit látok!

k1.png

Mindenki mást vesz észre egy-egy adott dologban. Mást látok én is, és mást látsz te is. Ez a fantasztikus a fényképezésben! Marketing témájú fotózásra érkeztem a stúdióba. Otthon gondosan becsomagoltam az ehhez szükséges, elöl gombos, karcsúra szabott, már-már kissé konzervatív fehér ingemet. Egy kozmetikai márkához ez dukál! Néhány óra múlva azonban már azt vettem észre, hogy fehér, átlátszó csipkeruhában, majd tüllszoknyában pompázom.

5.png

Judit személyisége és közvetlensége, minden, saját magammal szemben felállított elégedetlenségemet elfelejttette velem. Rápillantok a gép kijelzőjén lévő kis ablakra, és határozottan nem hiszem el, amit látok! A combom már nem is olyan vastag, és még néhány centivel hosszabb is! Gyönyörűnek látom a lányt a kamera kijelzőjén! Ennek a varázslatnak a tudását birtokolja Judit!

1.png

 

 

Völgyi Judit, a La Perla Photos    https://www.facebook.com/laperlaphotos/   tulajdonosa, az országban két helyen, Budapesten és Pécsen dolgozik. Így, gyakorlatilag az ország bármely szegletéből könnyen elérhető.

 

 Judit, hosszabb külföldi tartózkodás után költözött haza, és hozta magával a fotózást is. A fotózással együtt pedig ezt a letisztult látásmódot. Készít családi és glamour fotókat, szexi-fehérneműs képeket, és akár komoly, az üzleti szegmenshez alkalmazkodó arculatot.

6.png

Boldog vagyok, hogy útjaink keresztezték egymást, mert Judit szemén, és hatalmas szívén keresztül, egy teljesen új énemet kaptam ajándékba!

 

Horváth Eszter

A bejegyzés trackback címe:

https://dandelionnaturproduct.blog.hu/api/trackback/id/tr414296385

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása