.

.

Egyszerű hajvégápoló olaj

2017. szeptember 26. - horváth eszter

Nem tudom ti hogy vagytok vele, de nekem ilyenkor,évszakváltás idején, meglehetősen száraz a hajam. Próbálgattam minden féle hajvégápoló csodákat, de a szálkás hajvég, szálkás hajvég maradt.

21e67e4c3d0ed4a7ce5ba177b8c754ae.jpg

Ilyenkor persze előkerül a hajszárító és hajkefe, majd a hajvasaló...napjában többször is, ami hosszú távon, csak jobban ront a helyzeten.

Készítettem egy nagyon egyszerű hajvégápoló olajat, érdemes kipróbálni, akkor is, ha nem küzdesz hasonló problémával. Két, nagyon könnyen beszerezhető alapanyag szükséges hozzá csupán!

  • jojoba olaj

  • sáfrányos szeklice olaj

    e2d4e77f468c96d469d62f75a6200776.jpg

A jojoba olaj, tulajdonképpen viasz, melynek szerkezete nagyban hasonlít az emberi bőr faggyújához. Gyakran használják hajpakolásokba, hajbalzsamokba. Védő és regeneráló hatású.

A sáfrányos szeklice olaj, megvédi a hajat a szabadgyökök hatásától és a kiszáradástól, valamint táplálja a hajszálakat és egészséges kinézetet kölcsönöz neki. 

Most már nincs is másra szükségünk, mint egy cseppentős kozmetikai üvegre. 

c041f7dfee6b4e48c16b88fb764907cd.jpg

Ebbe az üvegbe 1:1 arányban összekeverjük a két olajat és már el is készítettük a hajvégápolónkat. Egyenletesen vigyük fel a hajvégekre, várjuk meg amíg az olaj tökéletesen beszívódik a hajszálakba. Naponta használhatjátok!

ee2.jpg

 

 

 

 

 

 

Horváth Eszter-dandelion referencia,-és szépségműhely

A bejegyzés trackback címe:

https://dandelionnaturproduct.blog.hu/api/trackback/id/tr8112897478

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása