.

.

dandelion szérumok megújult külsővel, belsővel!

2018. március 06. - horváth eszter

Nem csupán az esztétikai változás volt a szempont a dandelion arcszérumok átcsomagolásánál. Bár tagadhatatlan, hogy nekem személy szerint jobban tetszik ez az új designe, és bízom benne, hogy ezzel ti is így vagytok! A praktikum, a környezetvédelem és a hatékonyabb arcápolás aspektusai is vezéreltek!

dandelion_dupla.jpg

 

 DROPPER KÉK ÜVEG

 A mélykék, 15ml-s üvegek, egyenesen Franciaországból érkeznek hozzánk. Annak érdekében, hogy a legjobb minőséget tudja biztosítani a francia gyártó cég, mind az üvegcse, mind a pipetta szigorú tesztek sorozatainak felel meg. A drop-by-drop adagolórendszer, precíz és megbízható adagolást biztosít a felhasználó számára. Az üveg maga, az illóolajokkal szemben is stabil ellenállást garantál. Emellett, védi az illóolajakat tartalmazó kozmetikumokat (fénytől, stb). 100%-ban újrahasznosítható alapanyagból készült. A kék üveg főleg homokból, mészkőből, szódából és kis mennyiségben aluminium-oxidból, üveghulladékból áll össze. Színét, a kobalt varázsolja ennyire gyönyörűen ragyogó kékké.

dandelionkek_1_of_9.jpg

 ÚJ INCI LISTA

 Bár tökéletesen elégedett voltam a Hyaluron-Kollagén szérum és a Vitamin C szérum hatásával, és a visszajelzések is maradéktalanul ezt igazolták, mégis úgy éreztem, egy pici plusz sosem árthat! Olyan esszenciális növényi olajakat adtam hozzá mindkét szérumhoz, melyek csak javítani tudnak az amúgy is szuper hatásfokon...

dandelionkek_7_of_9.jpg

A Hyaluron-Kollagén szérum összetevői, BORÁGÓ olajjal, a Vitamin C szérum alkotói pedig FEHÉRLILIOM olajjal gazdagodtak.

 

Borágó olaj (szűz, bio, ecocert): Figyelemre méltó bőrregeneráló, öregedésgátló, szerkezetjavító tulajdonságokkal rendelkezik. Javítja az arcbőr kinézetét, növeli a bőr rugalmasságát, tónusát.

Fehérliliom olaj: Világosítja a bőrt, halványítja a májfoltokat és a vörösödést. Hidratálja és nyugtatja a bőrt.

 Természetesen a kiszereléssel együtt az árak is módosultak, így a 15ml arcszérumok 6.000.- HUF listaáron vásárolhatóak meg.

 

1.jpg

 

 

 

 

 

 

Horváth Eszter-kozmetikus szakoktató

A bejegyzés trackback címe:

https://dandelionnaturproduct.blog.hu/api/trackback/id/tr6413718740

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása